Levering

Normalt har du varene på hentestedet 2-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Transportør gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din. Gjør du ikke det vil sendingen bli returnert tilbake til oss. Dette er transportør sine reglementer.

I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

 
Kunder på Svalbard

Transportør har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret.

Kjøp & Hent

Hvis du har valgt Kjøp og Hent vil du vil få beskjed når produktene du har bestilt er klare til å hentes. Varene bør hentes innen 48 timer etter at du har mottatt beskjed om at de er klare til å hentes.

Henteadresse:
Min Uteplass / Rustibust AS
Øvre Rælingsvei 176
Port B
2008 Fjerdingby 

Dine angre- og returrettigheter angrerett


Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp melder du dette til via e-mail eller sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger med dokumentert forklaring til grunnen du leverer tilbake varen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake. Vi gjør oppmerksom på at angrefristen utvides til 3 måneder dersom returforklarings dokument ikke følger varen.

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.
Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er et ønske at du beskriver returårsak på returskjemaet.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Fyll ut returforklarings dokument og skriv hva du returnerer. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Oppgi ditt bank- eller postgirokontonummer på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto, ellers sendes pengene på et vanlig utbetalingskort.

 
Husk å merke retursendinger med ordrenummer og det er også ønskelig at selger blir informert om returen og sporingsnummer.

Vennlig hilsen
Min uteplass/Rustibust AS