Oppbevaringstrekk

Hvordan ta riktig mål til oppbevaringstrekket?

Riktig størrelse

Det er viktig å bruke riktig størrelse på oppbevaringstrekket til dine hagemøbler eller parasoll.

Hvis oppbevaringstrekket er for stort, vil det synke og gi vann muligheten til å samle seg. AeroCovers® er designet for å lede vann av ditt trekk, men hvis trekket er for stort så vil det ikke være nok spenn til at dette fungerer effektivt.

Hvis trekket har for mye spenn, så vil noe av trekket kunne strekke seg, noe man må prøve å unngå.

Er trekket satt på riktig, så vil produktet vare lenger enn de som enten er for store eller for løse, AeroCovers® anbefaler at du tar deg tid og måler hagemøblene riktig før du bestiller.

Les her om hvordan du måler dine hagemøbler riktig for å kunne velge riktig oppbevaringstrekk.

Plassering:

Avgjør hvor og hvordan du vil sette dine hagemøbler før du vil dekke de til. Du vil for eksempel la en hjørnesofa stå i en L-form og velge oppbevaringstrekk som har en L-form. Du kan også ta et bord og sette sammen med en benk. Sett sammen flere stoler og bord. Bruk fantasien og lek Tetris for å stable hagemøblene best mulig slik at de passer til oppbevaringstrekkene. På denne måten utnytter du plassen inni trekkene best mulig.

Måle:

Når du har stablet sammen hagemøblene, ta utvendig mål for å finne det trekket som passer.

For sofagrupper kan du for eksempel måle på følgende måte:

  1.        Lengden. Over bordet inkludert sidene på stolene.
  2.        Bredden. Over bordet og bakdelen på stolene.
  3.        Høyden. I de fleste tilfeller er dette høyden på stolene.

Når du måler din sofagruppe, legg til litt ekstra for å enkelt kunne dekke til og ta av ditt oppbevaringstrekk.

Hagemøbler kommer i mange former og størrelser. Du må ikke alltid finne den eksakte størrelsen på trekket til dine hagemøbler. Velg nærmeste større størrelse av oppbevaringstrekket som er tilgjengelig.

Du kan velge et trekk som er 5-10cm større enn ditt hagemøbelsett uten problemer. Mer enn 20cm er kanskje litt for stort for at det skal kunne passe. Hvis oppbevaringstrekket er for stort vil det blafre i vinden, noe som kan gjøre at holdbarheten forkortes. Hvis du allikevel velger et trekke som er mer enn 20cm større enn det du trenger, så husk i hvert fall å feste det godt slik at det ikke blafrer i vinden.

Se utvalget og alle våre størrelser.

" width="300" height="150">